داروهای ممنوعه در امارات
داروهای ممنوعه در امارات
یکی از قوانین مهم به هنگام سفر کردن به کشورهای دیگر به ویژه کشور امارات، حمل داروهایی تحت عنوان داروهای ممنوعه در امارات است. در واقع هر کشوری با توجه به قوانین خاص خود از ورود برخی داروها ممانعت می کند و مسافران قبل از سفر باید حتماً از قوانین آن کشور در زمینه ورود داروهای غیرمجاز اطلاعاتی کسب نموده و با آگاهی کامل سفر را آغاز کنند که دچار مشکل نشوند. در این بخش، موضوع خود را بررسی قوانین کشور امارات در زمینه حمل داروهای ممنوعه به این کشور قرار داده ایم تا مسافران بتوانند با آشنایی کامل درباره انواع داروهای ممنوعه در امارات، سفری مطمئن و خاطره انگیز را تجربه کنند.
بر چه اساسی برخی داروها، بعنوان داروهای ممنوعه شناخته می شوند؟
امروزه گمرک کشور امارات برخی داروهای آرام بخش و مسکن را جزو داروهای ممنوعه تلقی کرده است و مبنی بر این نظر که این گونه داروها ترکیباتی همراه با مواد مخدر دارند، از ورود آن ها به کشور خود جلوگیری می کند. داروهای ممنوعه در امارات اعم از آمپول، شربت و قرص هایی می باشند که مسکن هستند. همراه داشتن این داروها برای سفر به کشور امارات تنها در صورتی امکان پذیر است که افراد این داروها را با تجویز پزشک مصرف کنند و به هنگام ورود به کشور امارات نسخهٔ پزشک به زبان عربی را ارائه دهند.
لیست داروهای ممنوعه در امارات
در حال حاضر مسئولان کشور امارات قوانین سختی را در مورد برخی داروهای غیر مجاز در امارات ابلاغ کرده اند که هر چند مدت یکبار لیست این داروهای ممنوعه در امارات تغییر می یابد. فهرستی مختصر از داروهای ممنوعه در امارات بدین صورت است: انواعی از قرص های سرماخوردگی که دارای فنیلفرین، استامینفون، کافئین و کدئین اند، انواع شربت هایی که حاوی کدئین هستند، شربت های اکتیفد دی ام، قرص های اکتیول، کپسول آدول کلد، آمپول و قرص های آکینتون، قرص های آلگافان، کپسول دکسپین، مورفین، آمفتامین ها، فلورازپام، استازولام، قرص و آمپول متوکاربامول و غیره.
داروهای ممنوعه در امارات تنها به این چند مورد ختم نمی شود؛ بلکه بسیاری دیگر از داروهای غیر مجاز در امارات هستند که برای مطلع شدن از آن ها پیشنهاد می شود به سایت جامع وزارت بهداشت کشور امارات مراجعه کنید تا کامل ترین لیست این داروها در اختیار شما قرار بگیرد. اما توجه داشته باشید که هر ماه لیست این داروها تغییر می یابد و باید در روزهای پایانی سفر خود حتما در زمینه جدیدترین داروهایی که از سوی مسئولان کشور امارات به عنوان داروهای ممنوعه اعلام شده اند، مطالعه ای داشته باشید.
قوانین و مقرارت امارات در مورد داروهای ممنوعه
امروزه با قوانین بسیار سختی که کشور امارات در مورد داروهای ممنوعه وضع کرده است به مسافران عزیز که قصد سفر به این کشور را دارند، توصیه می کنیم از همراه بردن هرگونه دارویی از جمله داروهای کدئین دار اجتناب کنند. زیرا در فرودگاه کشور امارات دستگاه های پیشرفته ای وجود دارد که به همراه داشتن مقدار ناچیزی از داروها را نیز نشان می دهد. برای این منظور ممکن است حتی با وجود یک داروی مسکن ساده هم دچار مشکل شوید. اگر دارویی که مصرف می کنید جزء داروهای ممنوعه در امارات به شمار می رود، توصیه می شود برای بردن آن نسخهٔ پزشک خود را نیز به همراه داشته باشید یا در غیر این صورت از به همراه بردن داروی خود صرف نظر نموده و پس از ورود به کشور امارات به هلال احمر مراجعه کرده و داروی تان را از آنجا تهیه کنید. بردن دارو به امارات در سفر می تواند ریسک بسیار بالایی برای شما باشد، پس بهتر است از بردن داروهای ممنوعه به امارات به طور کلی چشم پوشی کنید، چرا که ممکن است حتی توسط گمرک این کشور زندانی شوید.
حمل چه نوع داروهایی در دبی هنگام سفر ممنوع می باشد؟
حمل برخی داروها در کشور امارات با کشور ایران بسیار متفاوت است. به همراه داشتن برخی داروهای غیر مجاز در سفر به دبی می تواند از سوی مأموران اداره گمرک و انتظامی این کشور اخذ شده و سبب ایجاد مشکلاتی برای مسافران شود. اغلب کسانی که می خواهند با تورهای مسافرتی دبی به این شهر زیبا سفر کنند و از مسافرت خود لذت ببرند در بعضی مواقع با کوتاهی کردن در رعایت این مورد برای خود مشکلاتی ایجاد می کنند، هر چند که ممکن است آژانس های مسافرتی از قبل درباره داروهای غیرمجاز و حمل آن ها به این کشور برای مسافران توضیحاتی داده باشند. افرادی نیز هستند که از این قوانین اطلاعاتی ندارند و با به همراه بردن داروهای ممنوعه، در امارات به مشکل برمی خورند. اما می توانند به راحتی از طریق سفارت کشور خود این مسئله را حل نمایند.
معرفی انواع داروهای غیر مجاز در دبی
در اینجا قصد داریم شما را با نام تعداد معدودی از داروهای ممنوعه در امارات و شهر دبی آشنا کنیم تا قبل از سفر به شهر زیبای دبی دچار مشکل نشوید و از سفر خود نهایت لذت را ببرید. این داروهای غیر مجاز شامل دیازپام، متادون، دیفنوکسیلات، آمپول آتراگوریم، استامینفون کدئین، آمپول بی پریدین، قرص فلوفنارین، قرص و شربت دکسترومتورفان، آسپرین کدئین دار، مورفین، باکلوفن، قطره و قرص و آمپول هالوپریدول، ترامادول و دیگر قرص و آمپول و شربت ها می باشند. داروهای غیر مجاز در سفر به دبی فقط متکی به این چند نمونه نیست بلکه داروهای بسیار دیگری وجود دارد که شما می توانید با پرس و جو و مراجعه به سایت وزارت بهداشت دبی از نام آن ها به صورت کامل و جامع مطلع شوید.
دلایل ایجاد ممنوعیت دارویی در امارات
نه تنها کشور امارات بلکه سایر کشورها مانند کشورعربستان، تایلند، گرجستان و... نیز ممنوعیت برخی داروها را در هنگام سفر اعلام کرده اند. از آنجا که وزارت بهداشت کشور امارات برخی داروها را به عنوان مواد مخدر تلقی میکند، این امر سبب ایجاد ممنوعیت بردن این قبیل داروها به کشور مقصد شده است. اکثر داروهای آرامبخش، خواب آور و مسکن داروهایی هستند که کشور امارات آن ها را ممنوع اعلام داشته است و به مسافران عزیز توصیه می کند تا در هنگام سفر داروهای ممنوعه در امارات را با خود حمل و مصرف نکنند. از طرفی دیگر برخی داروهایی که ممنوعه اعلام شده اند تنها در بیمارستان و ارگان های خاص پزشکی این کشور وجود دارند و حمل آن ها در بیرون از این مراکز ممنوعیت دارد.
از چه طریقی اطمینان حاصل شود که لیست داروهای ممنوعه در امارات صحیح می باشد؟
افرادی که قصد سفر به کشور امارات را دارند و داروهای خاصی را مصرف می نمایند مطمئناً از بردن داروهای ممنوعه به امارات آگاه هستند. ولی در بعضی مواقع مطمئن نیستند که بردن فلان دارو به کشور امارات ممنوع است یا خیر. در این صورت می توانند تنها با مراجعه به سایت رسمی وزارت بهداشت کشور امارات که همیشه در حال بروزرسانی لیست جدیدترین داروهای غیرقانونی به امارات را تهیه کنند و با داروهای خود مطابقت دهند و در صورت نبود نام داروی خود در لیست، از این موضوع اطمینان حاصل نمایند که به هنگام ورود به فرودگاه برایشان مشکلی پیش نخواهد آمد.
برای پیشگیری از بروز هر گونه مشکل در خصوص وارد کردن داروهای ممنوعه در امارات چه راه حلی پیشنهاد می شود؟
برخی از اشخاص که قصد سفر به کشور امارات را دارند مجبور به استفاده از داروهای خاصی هستند که امکان دارد در زمان سفر آن ها، نوع داروی مصرفی شان در لیست داروهای غیرمجاز در امارات باشد. پس اگر شخص داروی خود را در هنگام سفر به همراه داشته باشد بی هیچ شکی دچار مشکل می شود. لذا پیشنهاد می شود افراد حتی الامکان از بردن هر نوع دارویی به هنگام سفر به کشور امارات، پرهیز کنند. اگر اشخاص دچار بیماری های خاص هستند و نمی توانند داروی خود را تا مدتی طولانی قطع کنند بهتر است در هنگام بردن دارو با خود، نسخهٔ پزشک معالج را به زبان عربی نیز به همراه داشته باشند تا در صورت بروز مشکل آن را به کنسولگری امارات نشان دهند.
اما در نظر داشته باشند که تعداد داروی به همراه برده باید مطابق نسخهٔ پزشک باشد. در سایر موارد که مصرف و حمل دارو می تواند با تأخیر صورت گیرد، مسافران کشور امارات می توانند از به همراه بردن داروی خود خودداری نموده و پس از رسیدن به مقصد با نسخه ای از پزشک به داروخانه ها، هلال احمر و یا مراکز درمانی معتبر مراجعه نموده و داروی خود را دریافت کنند.
آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط دبی، ویزای دبی و تور دبی 88851080-021